17 november, steun de Wereld Prematuren Dag

17 november, steun de Wereld Prematuren Dag

Wist u dat op 140 miljoen geboorten per jaar er 15 miljoen baby's te vroeg worden geboren? En voor de helft van deze gevallen van prematuriteit is de oorzaak onbekend! Dus een vroeggeboorte kan iedereen overkomen.

Deze pasgeborenen hebben onmiddellijk medische zorg nodig om in eerste instantie hun hart-, ademhalings- en spijsverteringsfuncties te kunnen voltooien. Daarom worden ze opgenomen op de dienst Neonatologie om hen de beste kansen te geven op overleven.

Het is dus noodzakelijk dat elke acteur wordt gemobiliseerd om de beste kwaliteit van zorg voor elk kind te garanderen, op elk moment, overal ter wereld.

Beldico, een bedrijf binnen de Médipréma Group, zet zich dagelijks in voor deze pasgeborenen met name door op een innoverende wijze medische hulpmiddelen te ontwikkelen, te produceren en af te leveren voor de medische zorg voor premature baby’s  op de dienst Neonatologie.

Alle teams binnen de Médipréma Group werken samen om de best mogelijke technologieën aan de pasgeborenen te kunnen aanbieden en dit via een breed scala aan medische hulpmiddelen en apparatuur: open en gesloten incubatoren, transport incubatoren, warmte therapie toestellen, fototherapie apparatuur, baby warmtebedjes, beademingsapparatuur en monitors, zuigelingenflessen, spenen, moedermelk afkolfsets ...

Elke pasgeborene verdient onze aandacht!