Bacteriology and Infectious Diseases Congress

Bacteriology and Infectious Diseases Congress

Nieuwe evolutionaire trends & opkomende onderzoekswereld

Global Congress on Bacteriology and Infectious Diseases op 25 - 26 juni 2018 in Amsterdam, Nederland, bevat zorgvuldige keynote presentaties, mondelinge gesprekken, posterpresentaties en tentoonstellingen. Deze conferentie brengt personen bijeen die geïnteresseerd zijn in de gebieden van infectieziekten, bacteriologie en microbiologie. Dit congres verenigt deelnemers van over de hele wereld. Het is een platform om hun ervaring en hun ideeën voor onderzoekswerkresultaten te delen en te implementeren bij verder onderzoek.

Meer informatie: brochure en voorlopige programma.Logo Bacteriology and infectuous diseases

Bezoek onze stand

International Medical Products zal aanwezig zijn op het Bacteriology and Infectious Diseases Congress tesamen met Alifax.

Kom langs onze stand in de exhibition hall en ontdek alles over Alfred 60AST en Id-One.

Alfred 60AST is het eerste geautomatiseerd systeem voor bacteriële kweek -en gevoeligheidstests. Snelle fenotypische suceptibiliteitstesten voor snelle klinische besluitvorming. Culturele fenotypische screening voor carbapenem-resistenties, MRSA en ESBL / AmpC.

Id-One is een reagensvrij instrument met ATM-FTIR technologie, in staat om bacteriën te identificeren in minder dan 1 minuut van een geïsoleerde kolonie of pellet van kweekvloeistof.

Kom langs tijdens onze speciale toespraak sessie op 25 juni van 12.00 - 12.30 uur - Meeting Room 4.

SEPSIS AND RAPID DIAGNOSTICS : Why, How, What.
From the Pre-analytics sample stewardship to the Id+[Ph]AST in 3 hrs by ATR-FTIR and Laser Light Scattering Technologies.
L. Motti ALIFX Sr.l. Area Manager N. America & Europe

Global Congress on bacteriology and Infectuous diseases

Locatie informatie

HYATT PLACE AMSTERDAM AIRPORT
Rijnlanderweg 800, Hoofddorp,
Amsterdam, Netherlands, 2132 NN
T: +31 20 542 1280, M: +31 6 579 95252